Pentuelämää on Vihdissä nyt vietetty kohta viisi viikkoa!  Aika kuluu tosi nopeasti ja pentuset kasvavat hirmu vauhtia..  Kohtahan noista on aika luopua...Nyyh.  Viva on hoitanut tätäkin pentuetta esimerkillisesti.  Parin viikon ajan on myös Nada, pentusten isosiskopuoli, päässyt hoitamaan penneleitä.  Nada on aivan lumoutunut pennuista - leikittää, pesee ja puunaa vauvoja, minkä ehtii!  Vois sanoa, että tämän pentueen kanssa on  kennelmammalla mennyt helpommin, kuin ikinä ennakkoon kuviteltiin. Viva ei ole pörissyt kenellekään koko aikana - Nada mukaanlukien.   Kaikki vaavit ovat varsin reippaita ja uteliaita.  Ulkoiltu ollaan takapihalla vähän kelien mukaan ja taloa tutkitaan innolla muutaman kerran päivässä.  Vieraita on käynyt mukavasti ja pennut (niinkuin aikuisetkin koirat) ovat suhtautuneet vieraisiin varsin positiivisesti ;). Pieniä luonne-eroja on havaittavissa, muttei mitään suurempaa.  Mielenkiinnosta kennelmamma päätti taasen testauttaa tämänkin pentueen.  Testipäiväksi on sovittu 4.10. ja testin suorittaa Janita Leinonen.  Hippasen jännittää pitkä automatka Kaarinaan....;).  TositosiTOSI mielenkiintoista kuulla Janitan kommentit kakaroista!  Saas nähdä, meneekö yhtään yksiin kennelmamman kuvitelmien kanssa ;).

 

Kaikille pentusille on jo olemassa ihanat uudet kodit ihmisineen, mutta onneksi vielä jokusen viikon saamme nauraa noiden puuhailuille täällä kotona. Kaikki pennelit muuttavat mukavasti 50 kilometrin säteelle eli jälleennäkemisiä on tiedossa toivottavasti usein ;)! Tässä muutama vaavikuva tältä viikonlopulta:

IMG_0081-normal.jpg

IMG_0131-normal.jpg

Muutakin tietysti on huushollissa pentujen lisäksi harrastettu, vaikkakin vähemmän.  Kennelmamma yrittää mahdollisimman paljon viettää aikaa pikkuisten kanssa, joten muut harrastamiset ovat jääneet vähän vähemmälle.  Sen verran on kuitenkin ehditty, että Nada pääsi Emilia Rainetojan aksaoppiin yhdeksi viikonlopuksi muiden espanjanvesikoiraharrastajien kanssa.  Pakkovalssisääntö ja vekkaus!!! Ja oli siis taasen oikein onnistunut koulutusviikonloppu!  Muistihan mammakin sentään TEORIASSA nuo KAKSI asiaa kurssilta ;D!!  Hakuilut on nyt jääneet vähäksi aikaa mutta perjantai-iltaisin ollaan aksatreeneissä käyty ;).  Tulevista happeningeistä vois sanoa, että syksyksi on vielä tiedossa Vappu Alatalon motivointia ja HiHan agilityleiriviikonloppu ;).   Eihän sitä nyt sovi kuitenkaan laakereilleen jäädä makaamaan - tulta päin vaan ;)!! Toivottavasti Vappu tietää ja kennelmamma oppii, miten Nadan virettä voisi paremmin hallita aksakentällä.  Piiiikkkasen käydään kierroksilla tätänykyä ..;). Ja vielä yksi kuva Nadapadasta - otettu Emilian kolututuksessa (kuva Katri Örn):

esp1-normal.jpg