Tänään sitten lähdettiin piiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa treffeille Espooseen.  Luvassa oli lenkkeilyä Doriksen, Bailan, Aatun ja ihmistensä kanssa.  Verdiäkin vähän odottelin, mutta Verdi olikin jäänyt kotiin Jyväskylään ja päästänyt Anskun ja Tonin ihan omillaan tänne pääkaupunkiseudulle hengailemaan. Ne kuulemma menee huomenna Messariin koiranäyttelyyn.  Pia, äiskä ja Emmi menee kans.

Lenkkeiltiin pitkin Matinkylän rantoja ja lumesta ei ollut puutetta.  Sitä löytyi maasta ja taivaalta tuli lisää niin, että näköä haittas! Kaikesta lumisateesta huolimatta Aatu löysi mut mistä vaan ja kosiskeli minkä ehti!  Yritin kyllä vähän vihjaista, että nyt on IHAN väärä aika vuodesta tuollaiseen touhuun - mutta nää nuoret miehet on tosi yritteliäitä ... 

Pia tarjosi lenkin jälkeen glögiä ja jouluherkkuja... siis kaksijalkaisille.  Eihän se mua ja kavereita unohtanut - saatiin mekin jotain...!

Ja jos ette tienneet, ni Pialla saa istua sohvallakin!  Tässä siitä todiste.  Mä ja mun frendit Doris, Emmi ja Baila:

 Joo, mä en pystynyt lopettamaan kameraan tuijottamista ja sain siis keltaiset silmät.  Oikeesti ne on kyllä ihan nätin ruskeat .