On sit tahkoa väännetty.  Torstaina oltiin Hi-Han normitreeneissä ja mentiin suht ok.  Sari koetti meille vähän vihjata, että lauantaina olis Lohjalla möllikisatkin, joihin vois mennä... Mamma on sellainen arkajalka ja jännittäjä, ettei se mitään Sarille lupaillu...  Perjantaina oli sit taas omat treenit.  Kiva, kun saatiin Armista ja Jussista seuraa .  On muuten tosi söötti se Jussi.  Hulluna juostiin rataa 45 minuuttia ja tuosta mammasta meinas jo ruuti loppua ihan kokónaan - se oli oikeesti IHAN punainen .  Siis juoksemisesta, ei pinnan kärähtämisestä.  Olisinhan mä jaksanut vieläkin pidempään, mutta minkäs sille voi, kun aikaa on vain tunti...  Mamma oli kyllä taas kiltti - se pisti varaten meille samaisen oman vuoron vielä helmikuuksikin!

Uskomatonta - tuo mamma otti itseään niskasta kiinni ja ilmoitti tänään, että no niin, se on sit meidän molempien aika kokeilla sitä möllikisaamista ekan kerran.  Kyllä kierrokset nousi, kun saavuttiin Lohjalle!  Hyppyjä, putkia, kiipeilytelineitä, WAU!!! 

Ei me siis palkintopallille päästy (mamman vika!).  Jotenkin näin se meni:  Kilpailuradalla mamma laittoi mut vähän huonoon paikkaan ekan hypyn taakse - tai sit sen olis itse pitänyt sijoittua paremmin.  Mä nimittäin jätin sen ekan hypyn hyppäämättä ja suunnistin seuraavalle eli putkea kohti, jonne mamman napa tietty jo valmiiks näytti...  No, mamma kun ei vienyt mua takaisin ekaa estettä suorittamaan ni siitä tuli sit kai se sellainen "hylly".  Ainakin tuomari laitto kädet ristiin... Sit mamma viel jäi tarkistamaan tuomarilta, että saadaanks jatkaa, tsiisus!  Tietty me saatiin jatkaa - aikaa vaan meni hukkaan.  Muuten tais alkuhäröilyn jälkeen tulla suht puhdas rata.  Ja mentiin viel 13 sekkaa ihanneajan alle .  Toinen rata oli sellainen uusintarata, jolla katsottiin vain aika - ei laskettu virheitä.  Mamma yritti laskea ne, ja  tais saada mulle 5 vp (puomilta tuli vähän kiire poistua  - sorry).  Muuten hienosti... ja aika 22 sekuntia alle ihanneajan!!   Ehkä me mennään viel joskus uudemman kerran mölleilemään... Mut kilpailulisenssiä ei kuulemma vielä hankita .  Voi olla, että vaan mölleillään toistaiseksi... kun ei ihan kuitenkaan varmasti tiedä, missä vaiheessa vuotta tuo mun masu alkaa kasvaa .  Nyt on iltalenkit käyty ja nakinpalat etsitty koulun maastosta.  Olen väliaikaisesti poistunut kuvioista makuuhuoneen puolelle....