Hetki ja toinenkin on vierähtäny viimeisestä päivityksestä!  Blogin kirjoittaja pyytelee anteeks ja väittää olleensa vähän kiireinen....  Eihän tässä enää muistakaan, mitä kaikkea on tapahtunut viimeisen parin viikon aikana!!! No, yritetään: 

Päällimmäisenä mielessä on kyllä viime viikonlopun yhdistetty Tampere-Seinäjoki matka!!  Perjantaiaamuna lähdettiin Tampereelle viemään Emppu mummulle hoitoon.  Olipa taas IHANAA nähdä Kaisla!  Lauantaiaamuna olikin sit suht aikanen herätys.  Kaisla pakattiin mukaan ja nokka kohti Pohjanmaata!  Ihmetytti, minne ollaan matkalla, kun maisemat oli ihan vieraat.  Löytyihän se tarkempi matkakohdekin sieltä Seinäjoelta pienen edestakas suhailun jälkeen:  Lakeuden agility-jengin halli!!  En olis kyl arvannu, että tällä kertaa mennään ihan kahdeks päiväks koulutukseen. Jouduin sit odottelemaan aika pitkän tovin, ennen kuin mamman kans päästiin kehiin.  Pikkasen oli mamman mukaan lauantain koulutussessiossa vedätyksen makua mukamas.  Mamman kuunnellessa Sannan neuvoja mä haahuilin vähän siel sun tääl ja sehän ei olis sopinu. Muutenkin oli kontaktin suhteen kuulemma vähän parantamisen varaa... .  Mamma toivoi, että pieni lepo jännän päivän jälkeen tekis ihmeitä ja meidän kimppasuoritus olis vähän parempi sit sunnuntaina.  Siirryttiin siis majoituspaikkaan, Sorsanpesään.  Olipa tosi kiva pikkkuhotelli!  Vaikkei ehkä olis suositeltavaa, mäkin kävin testaamassa niiden ihan uudet sängyt...:

 

Uudet patjat toimi hyvin ja aamulla oltiin kaikki kolme hyvin levänneitä.  Siispä nokka kohden hallia ja uusiin haasteisiin!  Aika paljon oli taas odottelua, kun mamma halus olla ajoissa paikalla.  Luuli varmaan oppivansa jotain muiden seuraamisesta...  Tällä kertaa meidän oma koulutussessiokin meni paremmin - aikakin mamman mukaan!  Tosi nastaa juosta sikakovaa!  Mammakin opetteli Sannan johdolla järkevämpiä ohjaustekniikoita.  Mamma totes taas, että "sun kanssas ei sylkkärit kyl tule onnistumaan kunnialla".  Mitä lie tarkoitti .  Illalla oli sit paluu kotiinpäin.  Perille kun viimein päästiin, ni tais koko porukka olla aika väsynyttä, mutta suhten onnellista!

 

Suuret kiitokset Etelä-Pohjanmaan Espanjanvesikoirille hienon koulutusviikonlopun ja hyvän kouluttajan järjestämisestä!! Otetaanhan uusiks.... pliis! Kiva oli nähdä Damaa ja Vilkkua ja saatiin me muutama uusikin koiratuttava!  Olisin mä kyllä halunut nähdä ne Riikkiksen pikkiriikkiset Havanna-vauvat, mutta mamma sanoi, ettei niitä kaksipäiväisiä - eikä niiden äitiäkään - voi vielä mennä häiritsemään.  Nyyh.  Olisin mä muutaman pikkupepun voinu putsata.

Tänään olis tiedossa Hiiden Haukkujen normitreenit ja sunnuntaina kuulemma mennään Hyvinkäälle koirakylpylään!  JESSSSSSS!  On sit meikäläisen viikonloppu pelastettu