Heit vaan kaikille blogiin eksyville!  Jokunen viikko on vierähtänyt viimeisestä ja jokunen tapahtumakin on meidän perrolassa mahtunut tähän väliin.  Luntahan tietty on tullu ihan kivasti lisää - onneks meidän koiruuksien osuus lumitöistä on ollu lähinnä ihmisten kannustamista... tai muuten vaan mukavaa riehumista lumihangessa tai Emmin takapihan lumikäytävissä. 

Pikkunatiainen - siis toi Nada - on viimeaikoina "harrastanut" pentunäyttelyitä. Tai vitsivitsi - ei se mitään harrasta - kunhan on ton kennelmamman kans opetellut kehäkäyttäytymistä.  Mamma on ollu siihen (ja tuomareihin ) ihan tyytyväinen.  Tuomisina kahdesta pentunäyttelystä ja yhdestä ryhmiksestä on ollu 2 x KP ja yks ROP-pentu.   Arvostelutkin ovat olleet ihan mukavaa luettavaa.  Mammaa on ilahduttanut erityisesti joka kerralla kehuttu luonne ja käyttäytyminen!

Jos on Nada käyny näyttelyissä, ni Viva on päässyt treenaamaan agilityä vähän enemmän ku normaalisti:  Oltiin kaksi päivää Lehtosen Sannan opissa Espanjanvesikoiraharrastajien järjestämällä kurssilla!  Mä tykkäsin kyllä kovasti ja mamma väitti saaneensa muutaman perustavaa laatua olevan agility-elämyksen!  Jos se sit vielä ystävällisesti siirtäis elämyksensä tuonne treeniradoillekin...

Noh, tiedä sitten kurssistako rohkaistuneena, mamma on kuulemma ilmoittanut meidät ekoihin kisoihin!  Ihan siis ekat kisat molemmille.  Oman seuran kisoissa ura korkataan.  Kunhan se sit sais viel jatkoakin... ettei ihan porttaria saada .  Eihän ihmisten naurattamisesta kai sakoteta tai jotain? Ei vaan - koetetaan ottaa nää tulevat kaks lähtöä ihan mukavan kokemuksen kannalta!

Muutenkin tuo kennelmamma on hmmmmm, miten sen nyt sanois.... jotenkin ollut vähän... täpinöissään.  Se koettaa kovasti järkätä ensimmäisiä kunnon pentuetreffejä huhtikuun lopulle!  Se vallan kuvittelee, ett koko viikonloppu hengailtais yhdessä - vähän niinku pentulaatikossa aikoinaan.  Nyt taitaa vaan viikonlopun ohjelma koostua muusta ku tissin lutkuttamisesta ja pissakakka-Hesareiden vaihtamisista .

Mutta näistä kaikista tapahtumista sitten enemmän.... kun niistä jotain kertomista on!  Aurinkoisia helmikuun loppupäiviä kaikille!

Tässä kevättalvinen kuva teille. Anteeksi - on vähän tällainen epäselvä taidekuva.  Joku on tainnu käydä linssiä pussamassa - TAAS.

Näkemisiin ja kuulemisiin!