Hei!  Niin - kaikista lupauksista huolimatta, edellisestä päivityksestä kuluikin sitten pitempään, kun oli tarkoitus... No, täytyy nyt sit vaan kovasti muistella, mitä kaikkea on tapahtunut!

Ensteks tulee mieleen edellisestä kirjoituksesta se, että Viva tosiaan aloitti agilitykisaamisen!  Neljä starttia on menty ja ei siis millään nollalinjalla... .  Pari hyllyä, yks 4. ja yks 12. sija.  Ohjaaja on kyl kuulemma ollu koiraan tyytyväinen, muttei ihan omaan puuhailuunsa radalla...  Nyt pitäis laittaa uusia ilmoja kisoihin, ettei totuus unohdu!  Tosi nastaa hommaa, vaikka tuolla kennelmammalla on kyllä ollu, voisko sanoa, maha ruikulilla ennen startteja ...!

Harrastuksista viel sen verran ett talvitreenit loppu ja kesätreenipaikkaa kovasti Vivalle kytätään.  Nadalla sellainen ehkä on.  Nadalla alkaa toukokuussa pentu-tokokin ja sit se pääsee kennelmamman kans viel Vappu Alatalon hyppytekniikkakurssille!

Joo, tulikin aiemmin mainittua, ett kennelmamma puuhastelee e-pentueen ekoja "virallisia" treffejä!  Ihan on täpinöissään eikä kuulemma malttais enää paria viikkoa odottaa!  Ohjelmakin on suurinpiirtein selvä:  Iso mökki on vuokrattu koko porukalle ja ohjelmassa ois haun ja jäljen perusteita ja paimennusta!  Ja tietty oikein mukavaa koira- ja ihmisseuraa, yeah!

Jotta ette vallan unohda, miltä meillä näytetään, täs teille pari kuvaa:

Tätä meillä harrastetaan PALJON, jos pallonheittäjä on hukassa...:

Täs sit melkein poseerauskuva Nadasta.  Mamma aina valittaa, ettei noista mustista saa sen kameralla kunnon kuvia...:

 

Ja sit taas lupaus:  Päivityksiä VIIMEISTÄÄN pentuetapaamisen jälkeen .