Hei!

Koirien kanssa puuhatessa ei mikään taida olla niin varmaa kuin epävarma ;). Meidänkin kevättalven karvavauvasuunnitelmiin tuli muutos: Milla Marinan kakkospentue ei synnykään kevättalvella ja Vivan astutus on siirtynyt ensi kesään. Pennusta haaveileville tämä tietty tarkoittaa lisäodottelua ja kennelmammalle lomasuunnitelmien muutosta. Vivallehan tämä tietää aika mukavia aikoja - aksatreenejä ei tarvitse keskeyttää ja kilpailemaankin saattaa kevään mittaan päästä ;).

Joululomailut ovat jotakuinkin ohi ja paluu normirytmiin on edessä koko perheellä. Vivan ja Nadan viikoittaiset aksatreenit alkavat taas tiistaina. Jotenkin on tauko tuntunut tosi pitkältä!! Huomenna kennelmamma onkin koko päivän töissä HiHan tokokisoissa. Tai tekee, minkä pystyy, kun tokosta ei vielä mitään ymmärrä ;). Samalla voisi ehkä toisella silmällä seurata, miten ALO-luokassa kisataan ja miltä ne liikkeet oikein näyttää ja miten ne kisoissa suoritetaan. Jos tuota tokoa alettais vaikka ihan treenaamaan...

Jouluvapailla kennelmamma on urakalla huovuttanut Vivan karvasta palluroita ja pitkuloita. Aloittaa ilmeisesti koirankarvakorubusineksen... ;). Korviksia ja kaulakoruja onkin kertynyt jo mukava määrä! Ja kun näitä ihan kaikkia ei kennelmamma itse tarvitse, voipi näiden perään kysellä, jos kiinnostaa ;). Tässä pari kuvaa aikaansaannoksista. Olkaa armollisia -  mamma ei oo mikään oikea käsityöihminen...;):