Heipat vaan kaikille täältä kesälomilta!  Tai noh, kennelmammalla lomat loppuu just, mut karvajaloilla jatkuu kesän riemuista nauttiminen ;).  Parin viikon lomapätkällä ollaan oltu aika mökkeytyneitä... Loma aloiteltiin möksällä Itä-Uudellamaalla ja lopeteltiin toisella möksällä Turun saaristossa, Taivassalossa.  Ah, sitä ulkoilmaelämisen ihanuutta!  Uitu on urakalla - vähintään kaks kertaa päivässä.  Tai siis koirat on - perheen ihmiset tuntuvat olevan vähän kylmänarkoja ja varsinkin k-mammalle tuntui muutama kerta järvessä ja kerta meressä riittävän... ;).  Kyllä se toisaalta rohkeasti kahlas saaressa reisiään myöten mereen repimään kaisloja, jotta koirat sais mukavamman uintiväylän lelunnoutoreissuilleen...

Lomalla ei olla tosissaan harrastettu ei niin yhtään mitään.  Tai joo, Nada kävi yhden kerran toissa viikolla hakutreeneissä, mutta siinä kaikki.  Kun aksatreenit alkavat uudestaan kesätauon jälkeen, luulis koiraneidissä potkua tauon jälkeen piisaavan ;).  Viva ottaa nyt rauhallisesti - ultra pitäis saada varattua ens viikon loppupuolelle. Sen jälkeen tiedetään koko jengi, missä merkeissä loppukesä vietetään ;). Vivalle ja kennelmammalle vahvistui toko-treenipaikkakin ohjattuihin treeneihin tulevana syksynä - jiiihaaaaa!!!! Tosi jees, kun tuo oma takapihan "treeni"kenttäkään ei näytä ihan heti valmistuvan ;).

Jos nyt heinäkuussa on vähän hiljaisempaa, elokuusta tahti tosiaan kiihtyy:  aksatreenit jatkuvat, tokokin alkaa sitten syyskuulla ja hakuun yritetään ehtiä kans joka viikko ainakin kerran.  Lisäks elokuussa on espanjanvesikoiraharrastajien leiriviikonloppu, jossa TAAS kovasti Nadaa ja mammaa kiinnostavat aiheet: VEPE ja spanieleiden taipparit.  Lisäks listalla on Emilia Rainetojan aksakoulutusta.  Oikein hirvittää ajatella, mitä kivaa vielä voi kohdalle sattua ...;).  Tähän loppuun muutama valokuva kahden viikon kesäloman varrelta:

Tangomarkkinoiden inspiroimina - tässä Nada ja Jörö vääntävät varmaan La Cumparsitaa tai jotain...:

IMG_7931-normal.jpg

Souturetkellä pysähdyttiin hienossa karikossa. Tää siis Taivassalossa, kennelmamman lapsuuskesämaisemissa

IMG_8783-normal.jpg

Kyllä me kerran tänä kesänäkin yritettiin kokeilla veneestä hyppäämistä ;)

IMG_9078-normal.jpg