Jännityksen täyteisiä viikkoja elellään.... Vivan vatsa on mukavasti pyöristynyt ja pikkuisia perropörröjä odotellaan syntyväksi elokuun loppupuolella!  Aika kivasti Viva pentujen ajankohdan valkkasi - vaavit pääsevät uusiin koteihinsa just sopivasti koulujen syyslomaviikolla.   Ultran mukaan kovin isoa pentuetta ei kylläkään ole luvassa, mutta useampi kuin yksi kuitenkin.  Toivottavasti ennuste pitää paikkansa ja saan täällä Vivan kanssa kilpaa hoivailla tasapuolisesti molempia, perroprinsessoja ja -prinssejä :).  Viva jakselee oikein mukavasti ja erityisen hellyydenkipeä odottavasta äidistä on viime viikkoina tullut.  Agility on tietty jäänyt tauolle, mutta katsotaan, jos jotain mielenvirkistystä odottavalle äipälle vielä keksis! Pentukyselyitäkin on tullut, mutta ainakin yhtä harrastavaa ja yhteistyökykyistä sijoituskotia potentiaaliselle pikkuprinsessalle vielä etsiskellään!  Kaiken todennäköisyyden mukaan näistä vaaveista pitäisi potkua löytyä sen verran, etteivät ihan sohvaperunoiksi kelpaa ;). Vauvojen isähän on Devi (Concurrido Ebano), jonka aiempi jälkikasvu on osoittautunut vallan mainioiksi harrastuskavereiksi. Eikä Vivankaan aiemmilta pennuilta ole juuri työmoottorista hevosvoimia puuttunut...;).

 

Nadan kanssa käydään hakutreeneissä aina kun suinkin ehditään.  Nada on järjettömän reipas hakukoiran alku!  Ihan sama, onko metsässä miehiä vai naisia ja miten kaukana luuraavat - kaikkien luo mennään ja siellä pysytään, kunnes kennelmamma saapuu paikalle!  Paljon on vaan opeteltavaa, kun tälle tielle lähdettiin.  Lisäksi yritetään vielä jatkaa peltojäljen tekoa nyt, kun pelloille taas pikkuhiljaa pääsee.  Nada kun on siinäkin lajissa ihan lupaava nenäkoiran alku.  Ja eihän me tietty aksaakaan unohdeta - treenit jatkuvat kesätauon jälkeen perjantaisin ;).

Lisäksi Nada-natiainen pääsee espanjanvesikoiraharrastajien kesäleirille, jossa opetellaan tänä vuonna VEPEn  ja spanieleiden taippareiden alkeita.  Onpa listalla vielä ylimääräinen agilitykoulutusviikonloppukin Emilia Rainetojan vetämänä.  Oops - meinas jo unohtua... onhan meillä vakituinen paikka ohjatuissa TOKO-treeneissäkin tätänykyä!  Vivan mammalomaillessa toivottavasti Nada saapi tuurata...

 

Pitää vielä sen verran kehaista, että Tesla (Milla Marina Estela) korkkasi toko-uransa hienonhienolla ykköstuloksella!!!  Ja että me oltiin koko sakki niiiin hävyttömän ylpeitä Teslan ja Annastiinan suorituksesta :).

 

Tässä Viva mammalomatunnelmissa mökkisaarimaisemissa:

IMG_8964-normal.jpg