Niin se loppui pentuelämä tässä huushollissa... Kaikki neljä pikkuista muuttivat uusiin ihaniin koteihinsa juuri syysloman kynnyksellä.  Kaikki ovat asettuneet hienosti uusiin koteihinsa ja mikä erityisen mukavaa näin kasviksen kannalta - kaikki asuvat aika lähellä syntymäkotiaan ;).  Edellistä päivitystä kirjoittaessani, emme olleet vielä pienten kanssa käyneet pentutestauksessa, eli tässä vielä pari sanaa siitäkin:  Tälle pentueelle testin teki siis Janita Leinonen.  Kasvista jännitti kovasti piiiitkä automatka Kaarinaan, varsinkin kun autoajeluja ei oltu ehditty juurikaan pikkuisten kanssa harrastaa... No, jokusen oksennuksen se vaati ja jännittämistäkin ennen perille pääsyä.  Testi sinänsä oli mielenkiintoinen ja tulokset ihan kivaa kuultavaa kaiken jännittämisen jälkeen ;).  Kolme neljästä pennusta Janita luokitteli korkeilla pisteillä kategoriaan "ns. helppo koira, sopii myös lapsiperheeseen, hyvä harrastuskoira" ja yhden pikkiriikkisen korkeimmilla pisteillä luokkaan "erinomainen harrastus- ja kisakoira".  Ihan mukava oli kotona tuloksia myöhemmin tarkastella ja miettiä vielä kertaalleen, mihin perheisiin pikkuiset sijoittuvat ;). Mitä sitten kukin pentu tulevaisuudessa puuhastelee, sitä jään mielenkiinnolla odottelemaan ;). Toistaiseksi pennuista on löytynyt taipumuksia muun muassa syksyisten perennapenkkien siivoukseen, arkeologiaan, vanhusten terapiakoiraksi, kanien pussaajaksi, ja onpa agilitykenttäkin jo otettu haltuun :)! Ja onhan kaikilla jo uudet nimetkin:  Faro, Alma, Lacu ja Onni <3.  Näistä Riihimäellä asustava pikkumusta Alma on kasviksen sijoitustyttö.  Alma on varsin reippaasti asettunut uuteen kotiinsa eläinkavereidensa (Lila-perro ja Pekka-kissa) ja uusien ihmispalvelijoidensa kanssa.  Uskon, että Almasta Hanna-Leena saa itselleen oikein mukiinmenevän ja vauhdikkaan harrastuskaverin ;).

Alma liitelee kasviksen takapihalla:

IMG_1010-normal.jpg

 

Pentujen lennettyä pesästä, jäimme pienelle lomalle:  Ihmiset ensin pienelle koirattomalle pikalomalle ja sen jälkeen uuteen reissuun koirien kanssa.  Tampereella käytiin sukuloimassa ja päästiinpä Nadan kanssa ihan Kuopioon saakka Mairea, Pavea, Suloa ja Ruutia moikkaamaan :).  Vaikka Nada ei ollut aiemmin isäänsä Suloa livenä treffannutkaan,  hyvinpä näyttivät tulevan juttuun.  Maire opetti kasvikselle tottiksen alkeita ja treenaili Nadan kanssa "moveja".  Kovasti innoissaan Nada näytti olevan tottistelustakin ja vetonaruleikeissä teki Mairen käsivarsista ihan vatkulia ;).  Pistipä Maire tottiskentällä Nadan ensimmäistä kertaa menemään A-esteenkin kasviksen epäröinneistä huolimatta.  Ei huolta - Nadahan paineli mennä senkin iltahämärissä täysin pokkana useampaan otteeseen ;). Tosi kiva reissu!  On se Sulo vaan niin ihana, eikä lapsenlapsensa Ruutikaan pöllömpi vesseli ;).  Olisivatpa vaan lähempänä!  Vaikka toisaalta Nada on niin helppo matkakumppani (matka sujui julkisia käyttäen), ettei etäisyyskään juuri haittaa...

Vivalla alkaa olla mammaloma ohi ja ensi viikolla alkavat Vivankin aksatreenit piiiiiiiitkän tauon jälkeen.  Luvassa on varmasti aivan päätöntä menoa ja meininkiä....  Tämä kasvistäti saattaa olla kovilla, kun kahden päättömän kanssa veivaa treeneissä ensi tiistaina.  Se lohduttaa hieman, ettei taida kouluttajakaan päästä ihan vähällä...;)