Talven selkä taittui jo aikaa sitten ja nyt alkaakin olla jo toden teolla kevättä rinnassa!  Koirat ovat vielä talvikarvassa ja karvojen puolesta nyt vois Nadan kanssa ehkä näyttelyissäkin pistäytyä...;). Tietäis vaan, minne tuon kanssa lähtis!  Paljon on keväälle ja kesälle muitakin suunnitelmia.  Mutta ensin vähän menneitä:  Harrastusrintamalla ollaan Vivan kanssa jatkettu aksatreenejä ja pääosin ihan mukavasti on mennyt!  Kisoihin pitäis kuulemma mennä pitkästä aikaa, mutta kestääköhän mun hermot...Jos jostain, niin kontakteista tulee se meidän akilleen kantapää... Rimat pysyy ja sinne mennään, minne ohjaaja käskee, mutta kontakteja tullaan alas joskus aika huolettomasti ;). Nada onkin vielä ollut aksatauolla lihasvamman takia.  Vamma näyttäisi olevan paranemaan päin - onneks!  Nadan kanssa ollaan sitten käyty melko säännöllisesti viikottain hakutreeneissä.  Koira ja haukku, molemmat irtoavat tosi hyvin.  Lisäksi käytiin ekaa kertaa jälkitreeneissäkin.  Enpä olis uskonut, mutta varsin keskittyneesti vedettiin ensimmäinen metsäjälkikin ;). Pikkuhiljaa pitäisi kuulemma päättää, tähtäämmekö PK- vai pelastuspuolen kokeisiin... Kun tietäis! No, niihin on onneks vielä aikaa.  Ensin pitäis hoitaa se BH-koe alta pois.  Ehkä syksyllä...? Haun ja jäljen lisäksi Nada aloittaa vepe-treenit toukokuussa.  Ja ei sitten minkäänlaista epäillystä, tykkääkö neiti lajista :). Jos homma lähtee hyvin liikkeelle, soveen tähdätään.

Toukokuussa on normimeininkien lisäksi tiedossa espanjanvesikoiraharrastajien paimennuspäivä ja Nadan luonnetesti (Hämeenlinna).  Vähän kakarahan tuo vielä luonnetestiin on, kun vasta juhannuksena täyttää 3 vuotta, mutta mennään nyt katsomaan, miten käy ;).

Metallica-pentusilla menee kodeissaan oikein mukavasti. Harrastuksiin on tutustuttu ja tykästytty!  Kiva nähdä elokuisia Metallicoita ja niitä vähän isompiakin viikon päästä pentuetreffeillä!  Nähdään lyhyemmän kaavan mukaan vain päiväseltään -  aamupäivä tokoillaan ja iltapäivä aksataan Mustosen Saijan opissa.  Noista Metallicoista on Alma ollut tänä viikonloppuna viihdyttämässä meidän jengiä.  Kova neiti pusuttelemaan ja energiaa riittää ihan kotitarpeiks ;).  Taisi viime yön nukkua mun tyynyllä...;). Niin ja tosi nättikin Alma on!

Esco-poika on huolehtinut Milla Marinan kevään suurimmasta saavutuksesta - Escosta tuli Suomen muotovalio <3!!  Mä olen niiiiiiiin kovin ylpeä Escosta ja kiitollinen Minnalle, kun Escoa on näyttelyissä käyttänyt!

Kennelmamma on nyt käynyt Vapepan etsintäkurssi ykkösen ja haaveilee ehtivänsä hälyryhmän treeneihin ;).  Lisäkursseja sitten myöhemmin.... Ja kun ilmeisesti emännällä oli luppoaikaa ihan liikaa, lähti hän mukaan espanjanvesikoiraharrastajien hallitukseenkin.  Ihan niin kuin Hiiden Haukkujen sihteerinhommissa ei olis ollut tarpeeks... ;).

IMG_3809-normal.jpg