Näin vuoden jo lähestyessä loppuaan, on jo korkea aika vähän päivittää blogiakin.  Elämä on melkoisen hektistä ja päivitykset ovat valitettavasti jääneet varsin vähiin.  Se mun kiireistä... Ja kun blogi on koiria varten, kerrotaanpa siis koiriin liittyviä juttuja! 

Päällimmäisenä mielessä tällä hetkellä ovat tammikuun loppupuolella Espanjasta Suomeen kotiutuvat kaksi perrovaavia <3! Jos olet, tai tunnet jonkun aktiivisesta koiraelämästä ja näyttelyistäkin kiinnostuneen, jonka kotona on sijoitustytön tai jalostusoikeuspojan kokoinen tyhjiö, yhteyttä saa ottaa!  Pennut ovat yhdistelmästä Kai de Laseles x Hechizo de las brisas del Mar.  Kiinnostuneet voivat tarkemmin tutkia koirien sukupuita ja kuvia kennel Laselesin sivuilta www.laseles.com ;).

Ja sitten hieman vähemmän jännittäviin juttuihin:  Viikkorutiineihin kuuluu edelleenkin kahdet agilitytreenit (oman harrastusseuran treenit ja Mustosen Saijan vetämät). Yleensä siis Nada pääsee näihin geimeihin.  Haluaisin uskoa, että kehitystäkin on nyt tapahtunut, kun ollaan siirrytty kaksiin viikoittaisiin treeneihin.  Ohjaajalle tuottaa vieläkin kovasti tuskaa koiran nopeus ja rauhallisien ohjauksien löytäminen kiirehöntsäilyjen sijaan ;).  Kisoissa ollaan käyty muutaman kerran, ilman nollia tietty. Olemme sentään saaneet virheet vähenemään jo kymmeneen ja vauhtihan Nadalle ei ole koskaan ollut mikään ongelma.  Vielä viilaamista juoksukontaktien ja vähän keppien kanssa ja voila - ehkä tuota voisi lainata jonkun muunkin (nopeajalkaisemman) vietäväksi! Hakutreenit ovat kesäkauden alkaneet harmittavasti jo klo 18 ja sehän tarkoittaa, että niihin ei ole ehditty mun töiden takia.... Olemme nyt mukana myös häly-ryhmän treeniringissä ja toivon, että ehdittäisiin sinnekin mukaan.  Paljon "pitäis" ja tunteja saisi vuorokaudessa olla ehdottomasti enemmän!

Kesän ja syksyn mittaan ollaan päästy mukaan myös extra-koulutuksiin:  Metsäjälki a´la Heikki Tuomola ja TOKO a´la Tarja Melakari.  Hirmusti tykkäsin molempien koulutuksesta ja vinkeistä jatkoa ajatellen!  

Viva on valitettavasti hieman ollut paitsiossa harrastusten suhteen, lähinnä tuosta ajanpuutteesta johtuen. Viva on maaliskuussa jo seniori - ei kyllä uskoisi :)!  Ensi vuoden alusta olen (itselleni) luvannut ottaa Vivan aina silloin tällöin mukaan aksatreeneihinkin joko Nadaa sijaistamaan tai vapaille treenipaikoille.  Itseasiassa Nadan jälkeen Vivan kanssa treenaaminen on aika mahtavaa (jollei välitä kontakteista) - mä jopa ehdin joskus ohjata kunnolla!

Joulunpyhinä pidetään lomaa normitreeneistä ja ladataan akkuja vuotta 2016 varten.  Noh, ehkä tehdään jotain mukavaa kuitenkin - vaikka jälkiä :).  Mukavat puuhailut jatkuvat myös vuonna 2016 ja toivottavasti meillä on jo alkuvuodesta hyviä uutisia penturintamalta, Espanjan lisäksi myös kotimaasta ;).  

 

Talvikuvia kun ei vielä ole kameraan ilmestynyt, pitänee julkaista syksyinen lenkkikuva Vihdin Pääkslahden maastoista. Hyvää joulunodotusta kaikille!

syksykuva.jpg

Viva, Nada ja vieraisilla ollut Jörö