No jopas!  Vuodenaikakin on ehtinyt vallan kahdesti vaihtua sitten viime päivityksen :O!  Eikä se tarkoita, ettei mitään kerrottavaa tai tapahtumia olisi meidän koiraelämään mahtunut, jotakuinkin päin vastoin!  Edellisessä päivityksessä läheteltiin Nadan ja Inton lapsukaisia maailmalle ja nyt ihmetellään, kuinka nuo eivät enää pääse näyttelyissä pentuluokkaan ;) ! Jospa ensin laitettais tähän muutama kuva noista junnuikäisistä epeleistä:

Vasemmalta oikealle:  Lysti, Sira, Hulda, Erkki ja Sisu

Mahtavia varhaisteinejä, innokkaita, reippaita harrastuskoiranalkuja ja ihan mukiinmenevän näköisiäkin :)! Kaikenlaista mukavaa ovat jo pääseet ihmistensä kanssa puuhaamaajan .  Kiva odotella ja katsoa, mihin näistä epeleistä vielä onkaan!

 

 

IMG_7911.jpg           FullSizeRender%20%283%29.jpg

   FullSizeRender.jpg   IMG_9158.jpg

 

FullSizeRender.jpg

 

Milla Marinat saivat viimein loppusyksystä vietettyä kasvattiviikonlopun!  Paikaksi valikoitui lopuksi Pohjantila Loimaalla.  Suosittelen!  Kivasti metsäalueita käytössä ja sänkipellollekin päästiin peltojälkeä treenaamaan haun ja metsäjäljen lisäksi.  Vaikka metsästyskausi oli juúri alkanut ja metsämiehet koirineet lähistöllä, yhteispeli toimi todella mallikkaasti metsästäjien ja meidän leiriläisten välillä. Pohjantilan väki on todella ystävällistä ja ruoka oli maittavaa.  Lisäksi voisi mainita, että viikonlopun kustannus täysihoitoineen oli varsin kohtuullinen. Suurkiitokset viikonlopun urakoinnista menevät erikoismaininnan kera Mairelle ja Minnalle, jotka kilometritolkulla kävelivät metsissä ja pellolla jälkiä tekemässä <3!  Kyllähän me kaikki siellä puuhattiin, mutta tuo tehopari päihitti kyllä kaikki muut.  Ilo oli nähdä, miten taitavia ja innokkaita koirat omistajineen olivat metsälajien parissa!  Lisäksi moni, varsinkin tuosta junnuosastosta, yllätti mut täysin pellolla jälkeä ajaessaan :)! 14:sta kasvatista 11 oli viikonloppuna paikalla ja lisäksi muutama muukin tärkeä koira <3.  Kyllähän siellä leirillä sai vähän vapaamminkin aikaa viettää - tämä Minnan valokuva kuvastaa hyvin, kuinka sänkipelto taipuu muuhunkin kuin jäljestykseen ;D:

Kuva: Minna Koivisto

IMG_9145.jpg

Leiriviikonlopun lisäksi on kesän ja syksyn aikana tapahtunut vaikka ja mitä... Tässä muutama päällimmäisenä mielessä oleva asia: 

- elokuussa Esco suoritti hyväksytysti pelastuskoirien perusjälkikokeen Minnan kanssa ja lokakuussa Sisu korkkasi NadaInto -lapsukaisten näyttelyuran pokkaamalla KP:n Lahden epävirallisesta pentunäyttelystä. Hienoa pojat:)!

- Hypo-koiraksi opiskeleva Tira suoritti Miian kanssa syyskuussa hajuerittely- ja ilmaisutestit. Koulunpenkillä jatketaan varsin positiivisin fiiliksin.  Hyvä Miia ja Tira :)!

Nadan kanssa puuhastelut jatkuvat.  Vielä kun voisi joku kaunis päivä sanoa, että me harrastetaan VAKAVASTI ja TAVOITTEELLISESTI jotakin!  Aksatreeneissä edelleen painetaan kieli vyön alla viikoittain.  Haluaisin kovasti sanoa, että ohjaaja kehittyy... Noh, ehkä hieman ja pikkuhiljaa.  Yhteinen rytmi löytyy aina hetkittäin, mutta todella haastavaa saada se rytmi säilymään tuon turbon kanssa kokonaisen kisaradan verran. Treenit jatkukoot... ;).  Vepekausi 2016 meni meidän osalta kohtuullisen kivasti.  "Vieraissa" rannoissa treenaamista jäätiin kaipaamaan ja ilman sitä ei uskallettu vielä syksyllä soveltuvuuskokeeseen lähteä.  Ehkä ensi kesänä...?  Vepen ollessa sivussa kevääseen saakka, olisi mukava taas pitkästä aikaa päästä ja ehtiä hakutreeneihinkin.  Lisäksi kennelmamma tarvitsis jonkun piiskurin, joka patistaisi tottistelemaan.  Miten niitä tavoitteita taas asetettiinkaan ja miten niistä pidettiin kiinni...?  Se BH ei voi olla mahdoton tavoite, kai...?  

Lunta ja seuraavaa päivitystä odotellessa...:

 

FullSizeRender.jpg