Yritetty, jännitetty ja odotettu - nyt se on varmaa!  Meille tulee pentuja reilun viikon kuluttua <3!  Nadalle aiemmin tehty UÄ lupaili vain muutamaa pentua ja tänään rtg-kuva paljasti vähän isomman jengin, ainakin 4-5 pentua.  Kasvismamma on superonnellinen!  Nyt laitetaan pentukammari valmiiksi ja odotellaan, milloin alkaa tapahtua. Toivottavasti kennelmammalle jää vain sivustakatsojan rooli, kun synnytyksen aika tulee ;).

Jos joku vielä haaveilee aktiivisesta (harrastus)kaverista, vielä saattaisi olla mahdollisuus sellaiseen!  Pentueen vanhemmat Nada ja Laku ovat todella mukavia, mutkattomia ja hyvämoottorisia harrastuskavereita ja toivon mukaan nämä luonteenpiirteet siirtyvät myös pentuihin.  Draivia löytyy niin PK-lajeihin, vesipelastukseen kuin agilityynkin poissulkematta muitakaan aktiviteettejä.  Eivätkä vanhemmat nyt kamalan rumiakaan ole :D!  

Vähän muutakin voisi kaiken tämän pentukuumeen keskeltä kertoa: Nadan ekasta pentueesta pikkulapsiperheisiin menneet koirat rakastavat nyt jo taapero-, leikki- ja kouluikään ehtineitä perheenjäseniään edelleen suuresti.  Harrastusrintamallakin on vilskettä ja tokoa sekä agilityä harrastavat kehittyvät hurjaa vauhtia!  Pelastuskoirapuolella treenit jatkuvat myös.  Lisäksi toinen Nadan pojista aloitti juuri viralliset Kennelliiton kaverikoirahommat vanhusten hoitokodissa Lahdessa <3.  Mahtavaa Minna ja Sisu! Vanhemmista MM pentueista löytyy edelleen muunmuassa aksaajia, pelastuskoirailijoita ja rauniotreenaajia. Ne, ketkä eivät vakituisesti harrastuksissa käy, täyttävät kotikoiran tärkeän paikan <3.  Näyttelyissä porukat käyvät harvakseltaan, mutta sen verran kuitenkin, että Sisu-poika on ehtinyt yhden Sertin (ROP) käydä pokkaamassa!  Sirakin on menossa pitkästä aikaa tänä syksynä kahteen näyttelyyn - Thumbs up!  

Ja kun juuri nyt olen niiiiiiiin mahaorientoitunut, tässä pieni kuvapläjäys:

Nadan%20tiineysrtg.jpg